• Alles
  • (1)
    Muziek

Speel mee in Mega Kids Orkest

zaterdag 21 november 10:00 t/m 16:00 uur

Foto: Jasper Geelen

Op zaterdag 21 november 2020 organiseert Zinder Educatie weer een nieuwe editie van het Mega Kids Orkest. Op deze dag komen jonge blaas- en slagwerkmuzikanten samen om een mooi orkest te vormen. Kinderen van 9 t/m 16 jaar kunnen zich aanmelden via www.zinder.nl/educatie.

Tiel - Kinderen die ongeveer een half jaar muziekles volgen op een blaas- of slagwerkinstrument mogen meedoen. Het orkest zal daarnaast bestaan uit leerlingen die maximaal op niveau A spelen. Dirigent Ivo Kouwenhoven is gespecialiseerd in jeugdorkesten en dirigeert net als voorgaande jaren het orkest. Hij staat vooral bekend als internationale componist van jeugdorkestrepertoire.

Zinder Educatie

Met dit project wil Zinder Educatie een nieuwe generatie kinderen enthousiasmeren voor blaasmuziek en kinderen laten ervaren hoe fijn het is om in een groot orkest te spelen. Daarnaast komen de deelnemers in contact met hobbygenoten, waarmee het enthousiasme voor blaasmuziek nog groter wordt.

Meer info & aanmelden

Het Mega Kids Orkest speelt op zaterdag 21 november in de Rabozaal van de Agnietenhof. Vanaf 10.00 uur starten de repetities en om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met een concert. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen vanuit het RIVM. Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op www.zinder.nl/educatie


deel deze activiteit

Locatie

Zinder
Tiel
Rechtbankstraat 1
4001jr


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden