• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Lezing ‘De last van mantelzorg’

dinsdag 24 november 14:00 t/m 16:00 uur

Foto: Anoniem-Shutterstock

In twee bibliotheken in Rivierenland wordt aandacht besteed aan ouderen en hun mantelzorgers. In Tiel op 24 november en in Geldermalsen op 26 november, 14.00 tot 16.00 uur, geeft Hetty Termeer een lezing De last van mantelzorg.

Regio - In aansluiting op haar lezing geeft zij uitleg over belangrijke informatie vanuit de Rijksoverheid over het vroegtijdig signaleren van ouderenmishandeling en bij wie dan (anoniem) kan worden ‘aangeklopt’. Ook zal zij ingaan op vragen van toehoorders.

Hetty Termeer is jarenlang als wijkverpleegkundige op verschillende plaatsen in Rivierenland werkzaam geweest. Door middel van een vervolgopleiding is zij gespecialiseerd in ouderenzorg en in de aanpak van ontspoorde mantelzorg, als de last van mantelzorg te veel wordt. Ontspoorde mantelzorg is een van de vormen van ouderenmishandeling.
Richting haar pensionering heeft Hetty haar meest memorabele praktijk- én heel persoonlijke ervaringen met verschillende vormen van ouderenmishandeling in (korte) verhaalvorm geschreven. Deze zijn september 2019 in boekvorm uitgegeven.

Met inachtneming van de RIVM-regels worden de twee bijeenkomsten in kleine groepsgrootte georganiseerd. Dit maakt reserveren vooraf noodzakelijk.
Bij de klantenservice kunt u informatie over de lezingen opvragen. Tel. 0344 639940
Voor de lezing kunt u zich gratis aanmelden via de website van Bibliotheek Rivierenland, waarop meer informatie over de lezing staat.
https://rivierenland.op-shop.nl/9624/lezing-de-last-van-mantelzorg/24-11-2020
(Tiel)
https://rivierenland.op-shop.nl/9626/lezing-de-last-van-mantelzorg/26-11-2020
(Geldermalsen)


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Tiel
Tiel
Rechtbankstraat 3Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden