• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

'Verkeerde Hulp op Eerste Hulp'

zaterdag 28 maart 19:00 uur

Spelers toneelseizoen 2019

Dit jaar speelt Toneelvereniging Christina “Verkeerde Hulp op de Eerste Hulp” van schrijver Henk Roede. Dit is een doldwaze komedie die van de ene dolle situatie in de andere over gaat. Van het begin tot het einde zit deze klucht vol grappen.

Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van Medisch Centrum Ravenswaaij. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat er mee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Joop Kleiduif komt van het uitzendbureau voor schoonmaakwerkzaamheden. Directeur Van de Wal is druk, vooral met golf spelen en zijn bonus. Waar blijft de nieuwe dokter, dokter Terpstra, en wat voor bezoekers komen er verder allemaal in het ziekenhuis? Zo is er Nella Duinoord, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er bestaan en komt Rebecca Boom eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Patiënt Geeltjes heeft gezondheidsproblemen en ook komt Roel Buikstra met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor hij komt? Hoofdzuster Joke en verpleegster Annie hebben ook zo hun eigen, merkwaardige, gebruiken. Kortom, alle ingrediënten voor een lachwekkende voorstelling.

Na het toneelstuk vindt er een verloting plaats met prachtige prijzen. Alleen de tweede avond heeft livemuziek. Kaarten kunnen telefonisch besteld worden via 0345-501833/06-36176711.

Per kaart 21 Maart: € 7,50, 28 Maart € 10,=

Aanvang 19.30 uur, Rozenhoek, Rozenstraat 1, Ravenswaaij


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis de Rozenhoek
Ravenswaaij
Rozenstraat 1
4119lw


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden