• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Muziek
 • (10)
  Cursus-Workshop

Kindertheater Samen is Leuker dan Alleen

maandag 13 juli 17:00 t/m 19:00 uur

Dhr. M. Buurman

Kinderen beleven interactief plezier met een voorstelling vol grappen, grollen, vuurstunts en vuurspuwen. Thomas acteur en vuur stuntman: “Het belangrijkste als cultuurmaker is stilstaan bij de behoefte van kinderen. Graag geef ik een levensles mee. De kinderen leren mediteren en ademhalen voor mindfulness. We ervaren nu allemaal stress en uiten dit op verschillende manieren. Kinderen hebben de behoefte om te leren omgaan met spanningen en negatieve gevoelens. Focus, ademhaling en rust aanleren is onderdeel van onze veilige kindertheatervoorstelling.”

Samen met Martin een ras entertainer vermaken we kinderen op horecalocaties met een terras en vrije ruimte waar de ouders kunnen ontspannen en genieten op afstand. Met een website die vooraf de RIVM regels van aanmelding, betaling, registratie en informatievoorziening regelt hebben beide ondernemende cultuurmakers de samenwerking opgezocht om voor kinderen van 6 tot 12 jaar een bijzonder moment te realiseren met de theatervoorstelling: Samen is Leuker dan Alleen.

Praktische informatie, meerdere voorstellingen in Beusichem bij de Bruine Kip op 13, 27 juli, 10 en 24 augustus, Duur gehele show is 90 minuten. Tickets 12,50 euro.

Interesse? Bezoek www.samenisleukerdanalleen.nl voor reserveringen.


deel deze activiteit

Locatie

Partycentrum De Bruine Kip
Beusichem
Klassenburgerstraat 18
4112ng


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden