• Alles
 • (5)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (8)
  Cursus-Workshop
 • (3)
  Kinderevenement

Teken/schildercursus in Kerk-Avezaath

dinsdag 15 januari 0:00 - 0:00 uur

Deze week in januari starten de teken/schildercursussen weer, in het atelier en onder leiding van kunstenaar en bevoegd docente Adé Peters.

Er wordt in een groep gewerkt met individuele begeleiding. Elke cursist werkt aan zijn eigen ontwikkeling, met eigen materiaal en in techniek naar keuze, eventueel in overleg, eventueel naar aangeboden onderwerp.

Meer info: 0344-681527

Teken/schildercursus in Kerk-Avezaath

In de eerste weken van januari starten de teken/schildercursussen weer, in het atelier en onder leiding van kunstenaar en bevoegd docente Adé Peters. De cursussen vinden plaats op de dinsdag- en donderdagmiddag en op woensdagavond.

 

We werken met elkaar in een groep, maar elke cursist wordt individueel begeleid, en werkt aan zijn eigen ontwikkeling, met eigen materiaal en in techniek naar keuze, eventueel in overleg. Zo kan ieder zijn eigen wensen zoeken en toch bij elkaar inspiratie opdoen. De onderwerpen zijn tevens naar keuze, maar kan ook worden aangeboden, en er zijn ook bladen met voorbeelden.

 

Bovendien kan er gewerkt worden met een stapsgewijze techniekcursus, bijvoorbeeld om goed te leren tekenen, of om de mogelijkheid van een bepaald materiaal te leren kennen, zoals bijvoorbeeld aquarel, acryl- of olieverf.

 

De kosten zijn € 140,- per 10 lessen, en worden de 1e les contant betaald.  Koffie en thee zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

 

meer info: 0344-6815


deel deze activiteit

Locatie

Atelier de Woerd
Kerk-Avezaath
Woerd 29
4012bx


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden