Beachparty en spelletjesmiddag in manegebak HartenHoeve


Foto: HartenHoeve

Beachparty en spelletjesmiddag in manegebak HartenHoeve

DEIL - De nieuwe manegebak van de HartenHoeve in Deil wordt op 18 en 19 februari omgetoverd tot tropisch strand. Het 15-jarig jubileumfeest start op zaterdagavond 18 februari met een grootse beachparty met DJ en live muziek van M-tastic en Just-M. Op 19 februari is diezelfde bak het decor voor een middag vol paarden- en ponyspelletjes.

Vijftien jaar geleden begon de HartenHoeve met een stoffige kantine, kleine binnenbak en 25 paarden. Inmiddels is de Deilse manege uitgegroeid tot innovatieve zorgmanege waar iedereen welkom is.


Beachparty

Op zaterdag om 18.30 uur barst het feest in de manegebak los voor kinderen met live muziek van M-Tastic en DJ John. Ouders en vrienden zijn ook welkom. Om 20.00 gaat het feest over in een beachparty met muziek van Just-M en DJ John. Entree is gratis.


Spelletjesmiddag

Op zondag van 12.00 tot 16.00 is de manege de 'place to be' voor alle paardenfans. Er zijn allerlei spellen met paarden en pony's te doen waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Er is een demo carrousel en een demo vrijheidsdressuur.


Nieuwe bak

In december werd de overdekte manegebak vernieuwd en omgebouwd tot professionele eb-en-vloed bak, waardoor de bak altijd stofvrij en elastisch is. Deze nieuwe bak wordt op 18 februari feestelijk geopend. Informatie op www.hartenhoeve.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden