Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel!
Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel! (Foto: Rechten vrij)

Rapper Ronnie Flex komt naar de Agnietenhof in Tiel!

Waar Ronnie Flex eerder alleen te zien was in de grote popzalen, gaat hij nu de theaters in. Op donderdag 17 september speelt hij twee shows in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel. Ondanks de 1,5 meter zit het publiek dichterbij dan ooit.

Tiel - De rapper neemt zijn studio mee het toneel op en speelt daar met zijn muzikanten allerlei nieuwe muziek. Bezoekers zien hoe de nummers ontstaan en krijgen een kijkje in het maakproces.

Het publiek dat eerder de voorstelling bezocht was laaiend enthousiast: “Het was alsof ze echt met elkaar in de studio zaten”, zegt een van de bezoekers. “Het was aan en écht goed geluid”.

Ronnie Flex groeide de afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia van ons land, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld om zijn unieke talent.

Tickets bestellen

Kaarten voor Ronnie Flex op donderdag 17 september om 19.30 en 21.30 uur zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 of aan de kassa van de Agnietenhof. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen (Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN). Vanwege de 1,5 meterregeling is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden