Onthulling aftelklok Fruitcorso Tiel

Ondanks het annuleren van het Fruitcorso zal in Tiel tijdens het derde weekend van september toch de corsosfeer te proeven zijn. 

Tiel - ‘’Wij willen deze doorgaans feestelijke dag niet stil voorbij laten gaan. We blikken terug op 59 jaar corso in de Betuwe, maar kijken ook vooruit naar de jubileumeditie in 2021.

Op zaterdag 19 september tellen wij met u vanaf 13.30 uur graag af naar de derde zaterdag van september van volgend jaar. Exact op het moment dat de corsostoet zou moeten vertrekken onthult Burgemeester Beenakker van Tiel de aftelklok die een jaar lang de dagen weg tikt tot de jubileumeditie. Dit gebeurt op een toepasselijke locatie: Grand café Hart van de Betuwe, Markt 2 in Tiel.

Programma

13.15 Aanvang

13.30 Onthulling klok door Burgemeester Beenakker

13.45 Toespraak Laurens Verspuij

14.00 Napraten

14.30 Einde

Aanmelden

Het onthullingsmoment zal plaatsvinden volgens de RIVM-richtlijnen. Wij vragen u nadrukkelijk voldoende afstand te bewaren tussen andere genodigden, regelmatig uw handen te wassen en alle andere geldende regels in acht te nemen.

Wilt u het onthullingsmoment bijwonen? Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht! Wij verzoeken u om u aan te melden door een mail te sturen naar info@fruitcorso.nl. Doe dit uiterlijk vrijdag 18 september om 12.00 uur.

“Samen gaan we sterker de toekomst in. Samen voor ons Fruitcorso”.’’

Graag tot zaterdag!

Namens Stichting 4-Stromenland,

Laurens Verspuij

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden