<p>Wuite Mode overhandigt cheque t.w.v. 600 euro</p>

Wuite Mode overhandigt cheque t.w.v. 600 euro

(Foto: Lisenka Pauw Fotografie)

Beduusde winnares FlipPas-maandprijs

De gelukkige van deze maand is Tineke van Ginkel. Als regelmatige bezoeker van het terras tegenover Wuite Mode had ze eigenlijk geen idee wat de collectie van Wuite Mode inhield. Maar dat gaat veranderen. Ze mag voor zeshonderd euro winkelen en dat hoeft niet in één keer.

Tiel - “Ongelofelijk, wat een grote prijs!” Ze geloofde pas dat het geen grapje was toen ze de bos bloemen en Flipje bij de winkel aan zag komen. “Ik zat al even op het terras en zei tegen mijn kleindochter: kijk dan, het is écht waar!” Ze was nog maar één keer eerder even heel kort in de winkel geweest en dacht dat de collectie niet voor haar geschikt zou zijn. Annemiek denkt daar anders over en laat direct wat leuke kledingstukken zien. “Wij kunnen je helpen met de juiste en passende kleding uitkiezen, omdat wij de pasvorm van onze merken heel goed kennen”, licht ze toe. En zowaar lijkt Tineke genegen zich dan toch maar te laten adviseren.

Bloemen

Het prachtige boeket van Meeuwsen bloemen valt ook goed in de smaak. “Ik gebruik de FlipPas echt bijna iedere dag wel een keer”, vertelt Tineke. “Waar ik maar kan en regelmatig besteed ik de punten ook aan een lekkere lunch of zo. Ik heb hem al een paar jaar en ben er echt heel blij mee, het is hartstikke leuk dat de winkeliers samenwerken om de klanten te belonen. Ja, ik ben echt wel blij met de FlipPas”, lacht ze, “en nu natuurlijk helemaal!”

Drukke zomer

Annemiek Wuite vertelt hoe druk het deze zomer in de stad is. Met mensen uit de omgeving, maar zeker met toeristen. “We hebben echt heel goede zomer en ik denk dat dat voor de hele binnenstad geldt. Toeristen zijn enthousiast over Tiel en vinden het leuk om te winkelen. En onze winkel zit nu natuurlijk op een hartstikke centrale plaats in de binnenstad en we hebben veel meer ruimte dan voorheen. Dat het standbeeld van Flipje tegenover onze winkel staat en er ook nog een populair terras tegenover onze winkel zit, zijn natuurlijk mooie extra’s.”

De collectie van Wuite wordt bovendien regelmatig aangevuld met mooie nieuwe merken. “We hebben nu er weer een paar mooie merken bij, we hebben nu Freequent en Zoso toegevoegd. De merken die we kiezen hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding zodat het voor iedereen leuk winkelen is.” Met de cheque van zeshonderd euro kan Tineke haar garderobe dus enorm mooi vernieuwen!

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden