Opening Energieloket Tiel

Het wordt steeds belangrijker voor iedereen om energie te besparen. Veel inwoners willen dit ook gaan doen. Voor advies en hulp daarbij kunnen inwoners vanaf 18 september terecht bij het Energieloket Tiel. Op die dag is de officiële opening van het loket van 14.00 tot 17.00 uur. 

Tiel - Wethouder Frank Groen is enthousiast over de opening van Energieloket Tiel: ”Ik merk dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om energiebesparing of energie-opwekken. Ook zijn er steeds meer aanbieders die hun diensten op dat gebied aanbieden. Dat is een goede zaak natuurlijk. En daarom is het belangrijk dat onze inwoners onafhankelijk advies kunnen krijgen voor ze tot actie overgaan. We hebben al jarenlang een regionaal online Energieloket Rivierenland. En vanaf vrijdag 18 september hebben we een energieloket dichtbij. Kom gerust eens langs en ontdek dat je ook redelijk eenvoudig en met weinig kosten al maatregelen kunt nemen om te besparen op je energieverbruik.”

Feestelijke opening op 18 september

Op vrijdag 18 september is de feestelijke opening van het energieloket. Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om kennis te maken met het energieloket. In de tuin van het stadhuis geven de energiecoaches advies over energiebesparing in huis. Ook staan experts klaar om informatie te geven over financieringen en subsidies? Voor iedere bezoeker is er een handig cadeautje waarmee zij thuis direct energie kunnen besparen.

Meer over het Energieloket Tiel

Het Energieloket Tiel is in de hal van het stadhuis, Achterweg 2, Tiel. Iedere vrijdagmiddag van 13:00 – 16:30 uur is er een inloopspreekuur. Kijk op www.EnergieloketTiel.nl of bel met (0345) 504 012 voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden