<p>De blije winnaars van de Betuwe Kersencampagne, samen met vertegenwoordigers van Van der Valk Hotel Tiel, Streekomroep SRC FM en Betuwe Kers.</p>

De blije winnaars van de Betuwe Kersencampagne, samen met vertegenwoordigers van Van der Valk Hotel Tiel, Streekomroep SRC FM en Betuwe Kers.

(Foto: Iris Spaink)

Erg blije winnaars Betuwse Kersencampagne

Op Fruitcorso-zaterdag, 19 september 2020, werden de prijzen overhandigd aan de winnaars van de Betuwe Kersencampagne. Dit als afsluiting van het kersenseizoen. De prijzen werden uitgereikt door Jorn van Woerkom, Operationeel manager Van der Valk Hotel Tiel.

Tiel - Om de consument kennis te laten maken met hét streekproduct van de Betuwe werd de afgelopen zomer een ludieke winactie georganiseerd. Uit het hele land kwamen méér dan 10.000 inzendingen binnen. Er waren vijf gratis hotelarrangementen te winnen, aangeboden door Van der Valk Hotel Tiel.

Tijdens de prijsuitreiking kregen de winnaars een ‘Flipje-goodiebag’ aangeboden, met onder andere toegangskaarten voor het Flipje & Streekmuseum.Fruitteler Aart Blom had voor elke winnaar nog een fruitkistje Betuwse appels als verrassing meegenomen. De uitreiking vond plaats bij Van der Valk Hotel Tiel.

De vijf gelukkigen die het arrangement bij Van der Valk Hotel Tiel hebben gewonnen zijn: mevr. Woortman uit Delft, dhr en mevr. Vermeeren uit Capelle a/d IJssel, dhr. De Jesus uit Schiedam, mevr. Utami uit Rotterdam en dhr. en mevr. Van Oldert uit Veenendaal. De Betuwe Kersencampagne is mede mogelijk gemaakt door Stadspromotie gemeente Tiel, Flipje- en streekmuseum Tiel, Fruitcorso, Fruitpartners Blom, Hoogvliet supermarkten, Van der Valk Hotel Tiel en Streekomroep SRC FM.

Betuwse KersenDe Betuwse Kersencampagne is bedoeld om het streekproduct en de regio de Betuwe te promoten. De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk, dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn. En natuurlijk erg lekker.

Meer informatie over leuke kersen-weetjes of smaakvolle kersenrecepten vindt u op de website www.betuwekers.nl

Op de eerste rij (van links naar rechts): dhr. en mevr. Van Oldert, en dhr. en mevr. Vermeeren. Op de achterste rij: dhr. De Jesus, mevr. Utami, dhr. Van Woerkom (Van der Valk Hotel Tiel), mevr. Krouwel (SRC FM), dhr. Van IJzendoorn (Betuwe Kers). Winnares mevr. Woortman ontbreekt op de foto.Foto kan rechtenvrij worden gebruikt, mits vermelding: (foto: Iris Spaink)

René van IJzendoorn

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden