Jaap Reedijk
Jaap Reedijk (Foto: Agnietenhof)

Met vriendinnen naar theater

Even de zinnen verzetten met vriendinnen kan in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Speciaal voor de dames is er een aantal vrolijke voorstellingen de komende tijd.

Tiel - Een hilarische, muzikale avond bij Vuile Huichelaar en Bastiaan Ragas

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen (Vuile Huichelaar) laten een spoor van vrolijke en opgekikkerde dames achter. Op zaterdag 26 september zingt het tweetal hilarische liedjes en geeft zich (letterlijk) bloot.

Op vrijdag 11 december komt zanger, entertainer en musicalster Bastiaan Ragas naar Tiel om alvast Kerstmis te vieren met theaterliefhebbers. Het wordt een avond vol foute grappen, liefde, een kerstboom en heel veel heerlijke muziek.

Gieren bij Eva Crutzen en Anne Neuteboom

Deze twee cabaretiers laten je gieren van het lachen. Eva Crutzen is bekend van onder meer Promenade, Klikbeet en haar eigen tv-serie Opslaan Als. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze “een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie” (NRC ?????). Op donderdag 22 oktober te zien in Tiel.

Later in het seizoen komt Anne Neuteboom naar de Agnietenhof met de voorstelling ‘Hit me baby one more time’. Een voorstelling waarin Neuteboom laat zien dat zij zich niet uit het veld laat slaan. Ook niet als ze in een antikraakwoning zit, midden in de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en zonder stromend water. Op zaterdag 28 november in de Agnietenhof.

Meer info & tickets

Kaarten voor deze voorstellingen zijn te bestellen via www.agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500, aan de kassa (Sint Agnietenstraat 2, Tiel) of in cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN).

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden