Wethouder Frank Groen opende vrijdag 19 september het Energieloket Tiel in aanwezigheid van de energiecoaches en belangstellende inwoners.
Wethouder Frank Groen opende vrijdag 19 september het Energieloket Tiel in aanwezigheid van de energiecoaches en belangstellende inwoners. (Foto: Jan Bouwhuis)

Energieloket voor gratis advies

Ook de gemeente Tiel heeft een energieloket. Vanaf nu is het energieloket iedere vrijdagmiddag open tussen 13.00 en 16.30 uur.

Ook de gemeente Tiel heeft een energieloket. Vanaf nu is het energieloket iedere vrijdagmiddag open tussen 13.00 en 16.30 uur.

Tiel - Op het open inloopspreekuur kunnen inwoners gratis en onafhankelijk advies krijgen over energiebesparing en opwekken van energie in huis. Wethouder Frank Groen is blij met de komst van het energieloket: ”Als inwoners hun huis willen isoleren of advies willen over zonnepanelen of andere manieren van verwarmen, kunnen ze meteen terecht bij het energieloket. Daar zit onze adviseur klaar om advies te geven. U hoeft echt niet zelf het wiel uit te vinden! ”

Energie-adviseur geeft advies

Dieter Kwint is de energie-adviseur die het energieloket bemenst. “Kom gerust langs. Een gesprekje kan al veel duidelijkheid geven. Vaak is het met redelijk eenvoudige maatregelen al mogelijk om energie te besparen. Goed voor het klimaat en goed voor uw portemonnee!”

Meer informatie

Het energieloket is in de hal van het stadhuis aan de Achterweg 2. Het loket is open op vrijdagmiddagen van 13:00 tot 16:30 uur. Meer informatie staat op www.energielokettiel.nl. Of bel met (0345) 504 012.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden