Foto:

Nieuwe sponsor voor TFCC de Weirijders

‘De jeugd heeft de toekomst’; aldus Sjaak Wezenberg. De bestuurder van de Dekker Groep vertelt enthousiast hoezeer zij deze visie uitdragen.

Tiel - Het is dan ook niet heel vreemd dat dit bedrijf en de Tielse Fietscrossclub de Weirijders elkaar hebben gevonden. Het in 1918 opgerichte familiebedrijf Dekker is in meerdere landen actief in het winnen van zand, grind en klei voor de bouw, landschapsontwikkeling, logistiek, grond voor herinrichting en beton. ‘Binnen ons bedrijf is persoonlijk aandacht en groei van ons personeel belangrijk en de jeugd heeft de toekomst’; vertelt Wezenberg. Ook binnen de Weirijders is er veel aandacht voor de jeugd. Iedereen die wil kennismaken met onze sport is welkom. Zo kan er op zaterdagochtend gratis en geheel vrijblijvend onder begeleiding van ervaren rijders worden kennisgemaakt met onze sport.

‘De kans die jullie de jeugd bieden maar met name ook de wijze waarop jullie de jonge nieuwe rijders begeleiden is wat ons aanspreekt. En dat ondersteunen wij graag!’; aldus Wezenberg. Met inachtneming van de Corona maatregelen tekenden Wezenberg en Weirijders voorzitter Tom den Daas de driejarige overeenkomst.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden