Webshop tweedehandsboeken

Vanaf heden is er een nieuwe webshop online: www.suitstweedehandsboeken.nl.

Regio - De naam zegt het al: op deze site worden tweedehandsboeken in allerlei genres voor een klein prijsje te koop aangeboden. Leuk voor jezelf of als cadeau voor een ander, maar extra leuk omdat je er ook nog eens een goed doel mee ondersteunt. Twee jaar geleden is Gerrie Verweij-Bosch samen met een groep vrijwilligers een boekenmarkt gestart, op het terrein van de Rooms Katholieke kerk in Buren, om activiteiten voor onder andere de kinderwoorddienst te bekostigen.

Er wordt aan een ieder gevraagd om (tweedehands) boeken te schenken en deze worden dan verkocht ten behoeve van de kerk. Dit initiatief is volledig op vrijwillige basis, waardoor er nagenoeg geen kosten gemaakt worden. “Daarom kunnen de prijzen laag gehouden worden, waardoor het aantrekkelijk is voor de koper en, heel belangrijk: de opbrengst komt geheel ten goede aan de kinderactiviteiten van de Suitbertus parochie, locatie Buren/Geldermalsen.

De eerste editie in 2018, op de tweede zaterdag van mei, was meteen een groot succes en er is meteen besloten om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Helaas kon het dit jaar in verband met Corona niet doorgaan, terwijl veel mensen ons al weten te vinden en het inleveren van boeken gestaag doorgaat. Daarom hebben wij van de nood een deugd gemaakt en is het idee ontstaan om deze webshop te starten”, vertelt Gerrie Verweij-Bosch. Het aanbod is zeer uitgebreid en er zijn boeken die zelfs niet of nauwelijks gelezen zijn, daarnaast komen er voortdurend nieuwe titels bij, dus volop gelegenheid om deze herfst eens lekker met een paar fijne boeken de extra tijd thuis goed te benutten!

www.suitstweedehandsboeken.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden