Zijaanzicht van de nieuwe locatie van de inloop DAC Dolfijn
Zijaanzicht van de nieuwe locatie van de inloop DAC Dolfijn (Foto: Eigen foto RIBW)

Nieuwe locatie inloop DAC Dolfijn

De GGZ inloopvoorziening van Dagactiviteitencentrum (DAC) Dolfijn heeft sinds augustus dit jaar een nieuw onderkomen in de voormalige gereformeerde kerk aan de Dr. Schaepmanstraat in Tiel. 

Tiel = De inloop van DAC Dolfijn is een beschikkingsvrije voorziening voor mensen met een (ernstige) psychiatrische aandoening die baat hebben bij een veilige en beschutte omgeving.

De inloop is op maandag- en woensdagmiddag open voor het ontmoeten van gelijkgestemden. Je kunt hier zonder beschikking of indicatie terecht voor een kop koffie en een praatje. Iedereen is dus welkom!

Op alle andere dagdelen biedt het dagactiviteitencentrum een programma met verschillende activiteiten die ondersteunend zijn aan de behoeften van de bezoekers. Om hieraan deel te kunnen nemen, is een indicatie nodig.

Normaal staat de deur gewoon open, maar nu graag voor een bezoek een afspraak maken via 06-10365133. Dit is helaas nu gewenst vanwege het maximaal aantal personen dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in de ruimte. Het adres van DAC Dolfijn is Dr. Schaepmanstraat 23. Wilt je eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer.

Team Participatie & Werk Rivierenland, onderdeel van RIBW Nijmegen en Rivierenland. Meer informatie over de RIBW vindt u op www.ribw-nr.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden