Winnaars werkgeversprijs Rivierenland

Vandaag, op de start van de Week van de 1000 voorbeelden, zijn in Rivierenland de winnaars van de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020 bekend gemaakt. 

Regio - In persoonlijke digitale boodschappen feliciteren de wethouders van de betreffende gemeenten de winnaars met deze prachtige prijs. 

All-in werkgever Rivierenland 2020

De jury heeft op basis van motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen. De winnaars van de All- in werkgeversprijs Rivierenland 2020 zijn werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie.

Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij. De winnaars zijn alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland!

Landelijke Week van de 1000 voorbeelden

‘Op naar de 100.000 banen’, een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland organiseert jaarlijks de Week van de 1000 Voorbeelden. VNO-NCW Midden, in nauwe samenwerking met RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe, geven invulling aan deze dag door de werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap.

De uitreiking stond eerder dit jaar, 19 maart, gepland maar door de uitbraak van Covid-19 verplaatst.

Digitale uitreiking

Vanwege Covid-19 en de maatregelen die hiervoor gelden is gekozen voor een digitale prijsuitreiking door de wethouders middels een persoonlijke digitale boodschap. Op de website van RW POA Rivierenland zijn de felicitaties te bekijken. https://rw-poarivierenland.nl/all-in-werkgeversprijs-rivierenland-2020/

Winnaars All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020

Gemeente Tiel Waterschap Rivierenland

Gemeente Maasdriel Boon’s Markt

Gemeente Culemborg Gispen

Gemeente Buren Stichting Zorgcentra de Betuwe

Gemeente Neder-Betuwe Boomkwekerij ‘Letteland’ Gebroeders van Setten

Gemeente West-Betuwe Hermeta

Gemeente West Maas en Waal H&S Coldstores

Gemeente Zaltbommel Mainfreight

Werkzaak Rivierenland

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden