Voorlichting Lingecollege

Tiel - Als ouder wilt u graag weten wat uw kind te wachten staat op de middelbare school. We vertellen u er uitgebreid over tijdens de voorlichtingsavonden voor ouders van groep 8-leerlingen. Deze voorlichtingsavonden zijn op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 november. Er zijn meerdere bijeenkomsten per avond.

Er zijn slechts 28 plekken per bijeenkomst beschikbaar. Meldt u daarom vooraf aan op www.lingecollege.nl (zoek op 'Voorlichtingsavonden').

De voorlichtingsavonden worden gehouden op de verschillende locaties van het Lingecollege. U kiest voor een bezoek aan het beroepscollege of de mavo of het lyceum. We laten uitgebreid zien hoe het onderwijs eruitziet op de locatie die u bezoekt en hoe we leerlingen begeleiden. Ook vertellen we over de verschillende (gecombineerde) brugklassen en wat we uw kind verder te bieden hebben.

U kunt zich aanmelden voor de opleiding waar uw kind waarschijnlijk naartoe zal gaan. Heeft uw kind 2 voorlopige schooladviezen gehad? Dan kunt u zich voor twee bijeenkomsten aanmelden. Meer informatie over de voorlichtingsavonden leest u op www.lingecollege.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden