<p>Bram Kleun uit Tiel vertelt over hoe hij het verduurzamen van zijn huis heeft aangepakt. Wat hem dit oplevert en waar hij tegenaan is gelopen.</p>

Bram Kleun uit Tiel vertelt over hoe hij het verduurzamen van zijn huis heeft aangepakt. Wat hem dit oplevert en waar hij tegenaan is gelopen.

(Fotografie: Energieloket Rivierenland)

Online energiecafés over energiezuinig wonen

Heb jij een eigen woning en wil je je energierekening verlagen? Of wil jij je huis energiezuinig maken en weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan op maandag 23 november of op maandag 1 december naar het online energiecafé Tiel.

Tiel - Energieloket Tiel organiseert deze energiecafés voor woningeigenaren. Zo’n energiecafé duurt drie kwartier en zit vol met informatie, gesprekjes en filmpjes over het energiezuinig maken van jouw huis. En als je vragen hebt, kun je die direct via de chat stellen.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over:

Hoe krijg ik mijn energierekening lager?

Zijn er subsidies?

Wie kan mij helpen?

Ook word je bijgepraat over de collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen die Energieloket Tiel voor woningeigenaren in onze gemeente heeft samengesteld.

Meld je aan en ontvang een voucher t.w.v. € 50,-

Iedere deelnemer krijgt een speciale voucher ter waarde van € 50,-. Deze voucher is beschikbaar gesteld door het Rijk, om zo mensen in de gelegenheid te stellen alvast hun energierekening te verlagen. Met deze voucher kunnen woningeigenaren energiebesparende producten bestellen waarmee je direct energie kan besparen. Deze actie geldt voor woningeigenaren in de gemeente Tiel die nog niet in het bezit zijn van deze voucher. Op de website lees je meer over de voorwaarden.

Aanmelden en meer informatie over deze actie vind je op www.EnergieloketTiel.nl/energiecafe.

Persoonlijk contact met het energieloket

Wil je wel een lagere energierekening, maar kun je niet deelnemen aan het energiecafé? Maak dan een afspraak met de adviseur van Energieloket Tiel. www.EnergieloketTiel.nl/contact.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden