Foto:

FlipPas prijsuitreiking Nijtmans

Aan twee winnaars maar liefst, reikte Hans Nijtmans een prachtige Singer naaimachine uit, met een uitgebreide garenset van Ackermann. Flipje was erbij voor de boeketten van Meeuwsen bloemen en de winnaars waren beide in hun nopjes.

Tiel - “Wie verwacht dat nou?” Was de enthousiaste reactie van Truus Markenhof. De andere winnaar, Marco Krijnen, heeft nog niet eerder achter een naaimachine gezeten, maar zijn vrouw Gisella vertelt dat hij binnenkort voor zijn verjaardag een cursus cadeau gaat krijgen. “Mijn moeder doet het al jaren,” zegt Marco. Hij is - zoals hij zelf zegt - als import Gelderlander hartstikke blij met de FlipPas en de gewonnen prijs. Truus is vast van plan achter de naaimachine te gaan kruipen. “Misschien ga ik wel zelf mondkapjes naaien!”

Hans Nijtmans heeft veel reacties gekregen op zijn prijzenpartnerschap. “Heel veel mensen hadden het gezien en er was echt veel herkenning. De verhalen kwamen los over hoe mensen nog van vroeger wisten dat je voor naaimachines naar Nijtmans moest.” Hij lacht en geniet zichtbaar van het enthousiasme van de winnaars. Veel tijd voor een praatje heeft hij niet, want zelfs laat op de zaterdagmiddag is het druk in zijn winkel. Een goed teken!

Ook de boeketten van Meeuwsen bloemen vallen in goede aarde. En met Flipje op de foto mogen, dat is voor veel van onze winnaars een kers op de taart.

Over de FlipPas
De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden