<p>Stefan van Someren bij Makelaars- assurantiekantoor Budding in Echteld.</p>

Stefan van Someren bij Makelaars- assurantiekantoor Budding in Echteld.

(Foto: gemeente Neder-Betuwe)

B en W bedanken ondernemers

Op 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop in Nederland ondernemers in het zonnetje worden gezet, ook in Neder-Betuwe. 

Neder-Betuwe - Wethouder Stefan van Someren (Economie): “Een prima initiatief van MKB-Nederland om jaarlijks de ondernemers op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Juist in deze tijd willen wij ondernemers bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen, durf en daadkracht. Zij zijn van ongekende waarde voor Neder-Betuwe.”

Neder-Betuwe is een ondernemende gemeente. Dit jaar is op de Dag van de Ondernemer gekozen voor een persoonlijke benadering. 

Het college van B en W heeft de Neder-Betuwse ondernemers bedankt in een brief en waardering uitgesproken voor hoe zij met de huidige situatie omgaan. Dit jaar wordt gekenmerkt door Coronamaatregelen. Deze doen een groot beroep op de flexibiliteit, creativiteit, geduld en uithoudingsvermogen van ondernemers. Zij zijn veerkrachtig en hebben met oog voor elkaar in deze zware tijd. Daarvoor heeft het college veel bewondering.

Enkele dankbrieven zijn door burgemeester en wethouders persoonlijk overhandigd aan de bedrijven. 

Meer informatie: www.dagvandeondernemer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden