Gratis online webinar

Tiel / Buren - Op 26 november en 16 december organiseert Energieloket Rivierenland een gratis online webinar over kleine maatregelen. Speciaal voor de woningeigenaren uit de gemeenten Buren en Tiel. Hoe kun je snel, goedkoop en makkelijk je energierekening verlagen zonder dat daar twee rechter handen of een hoop geld voor nodig is? 

Hoe verlaag jij jouw energierekening?

We lopen in een klein uurtje de verschillende mogelijkheden door om snel en gemakkelijk energie te besparen. Het is voor iedereen interessant, of je nu een ervaren klusser bent of juist niet. Een lage energierekening en een hoger comfort is voor iedereen haalbaar.

Maak de juiste keuzes!

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je kieren moet dichten en dat je eigenlijk een waterbesparende douchekop zou moeten hebben etc. Maar welke moet je dan hebben? En is radiatorfolie nu wel zo zinvol? Wij bespreken dit soort maatregelen tijdens het webinar. Het zijn maatregelen die niet veel kosten en relatief gemakkelijk aan te brengen zijn. We vertellen wat ze je kosten, wat ze je opleveren en waar je op moet letten als je ze aanschaft of aanbrengt. We zullen je ook vertellen welke maatregelen je beter kunt uitbesteden aan een vakmens. 

Woningeigenaren uit de gemeente Tiel en Buren die nog niet in het bezit van een voucher zijn, krijgen bij deelname een voucher t.w.v. €50,- die je kunt besteden aan allerlei energiebesparende producten zoals tochtstrips, een energiemeter of ledverlichting.  

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: www.EnergieloketBuren.nl/activiteiten of www.EnergieloketTiel.nl/activiteiten. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden