Foto:
aangeboden door patience.nl

Patience Mobilityware de app voor het spelen van Patience

Patience spelen kun je via de app Patience Mobilityware. Patience Mobilityware biedt je de mogelijkheid om je favoriete spel mobiel te spelen.

De App Patience Mobilityware downloaden op je GSM of IPone

In juli 2008 lanceerde Apple de App Store en het bedrijf Mobilityware was vanaf de eerste dag aanwezig met allerlei spellen waaronder bijvoorbeeld het spel Patience dat zij Solitaire noemen. Later werd het spel ook op Google Play geplaatst met nog veel meer toffe spellen.

Patience Mobilityware is dus een app die werd ontwikkeld voor zowel IPhone als Android toestellen. Elke dag kun je op deze manier met veel plezier het klassieke spel Patience Mobilityware spelen waar en wanneer je maar wilt. Je krijgt dagelijkse uitdagingen, kunt maandelijkse trofeeën verdienen als je kronen wint en je status hiervan steeds bekijken. Dankzij verschillende thema’s kun je je scherm steeds opnieuw een ander uiterlijk geven.

Wanneer je al een tijdje niet gewonnen hebt, kun je via de optie ‘laat zien hoe ik win’ steeds hulp vragen en je kunt het klassement bekijken om te zien hoe jij staat ten opzichte van andere spelers overal ter wereld.

De app van het spel Patience Mobilityware heeft nog verschillende andere kenmerken zoals:

- Je kunt 1 of 3 kaarten trekken

- Er kan worden gekozen voor een staande of liggende weergave

- De achterkant van de kaarten kan worden aangepast

- Je kunt links- of rechtshandig spelen

- Het spel wordt tijdens onderbrekingen opgeslagen

- De optie “ongedaan maken” kan onbeperkt gebruikt worden

- ….

Hoe het spel Patience spelen met de App Patience Mobilityware

Verder speel je het spel Patience Mobilityware op dezelfde manier als andere Patience Solitaire spelen die je online kunt vinden. Ook bij deze app krijg je 52 kaarten ter beschikking. Deze worden verdeeld over het speelveld en de stokstapel. Op het speelveld worden de kaarten in 7 stapels uitgelegd. Deze stapels hebben van links naar rechts 1 tot 6 kaarten. De bovenste kaart op de stapel is zichtbaar. Als je deze kaart verplaatst naar een andere stapel draait automatisch de volgende kaart om. Bij het spelen van Patience Mobilityware kun je de stokstapel gebruiken wanneer je op het speelveld geen kaarten meer kunt verplaatsen. Een kaart van de stokstapel die je niet kunt gebruiken, komt op de reststapel terecht. Op het speelveld worden kaarten kleur om kleur gelegd. Dat wil zeggen dat je op een zwarte kaart enkel een rode kaart kunt leggen en andersom. Boven op een kaart moet ook telkens een lager cijfer worden geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld een rode ruiten 9 leggen op een zwarte schoppen 10. De bedoeling van Patience Mobilityware is om uiteindelijk 4 stapels over te houden. Van elk symbool één stapel. Harten, klavers, schoppen en ruiten. De stapel begint met een AAS en eindigt met een Koning. Je hebt het spel Patience Mobilityware uitgespeeld als alle 4 de eindstapels volledig zijn gevuld. Lukt dit niet dan heb je verloren en kun je Patience Mobilityware opnieuw spelen. Geduld is de boodschap.

Natuurlijk kun je naast Patience Mobilityware ook op andere plaatsen het spel Patience spelen. Een nadeel van apps als Patience Mobilityware is dat je bij de gratis versie steeds reclame te zien krijgt. Je kunt kiezen voor een versie zonder reclame, daarvoor moet je je echter abonneren. Bij ons kun je het spel gratis en voor niets spelen zonder reclame. Geen abonnement nodig, geen registratie en geen download. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze website patience.be en ontdek het zelf.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden