Tiel'72 korfbalt nog volop

Helaas mogen er nog altijd geen korfbalwedstrijden gespeeld worden vanwege het coronavirus, maar Tiel’72 zit zeker niet bij de pakken neer. De zaterdagen zijn een tijdje leeg geweest, maar inmiddels zijn deze weer bomvol korfbal.

Tiel - De coronamaatregelen laten het gelukkig nog toe dat de jongste korfballers tot achttien jaar nog lekker tegen elkaar mogen partijen, waardoor Tiel’72 zo nu en dan een toernooitje kan organiseren binnen de eigen vereniging. Ook organiseert de vereniging meerdere clinics in deze coronatijd, waaronder een clinic van Korfbalstars van oud-international André Kuipers. De jeugd van Tiel’72 hoeft dus zeker niet stil te zitten in deze tijd, ook al ligt de competitie nog altijd stil.

Ook dit jaar is er gewoon weer een Pietentraining voor de jongste talenten van Tiel’72. Op zaterdag 5 december zijn de Kangoeroes, de F- en de E-jeugd van harte uitgenodigd om de Pietentraining bij te wonen. Dit jaar zijn niet alleen de talenten van Tiel’72 welkom op de Pietentraining, maar ook vriendjes en vriendinnetjes. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De training vindt plaats in de Betuwehal van 10.00 tot 12.00 uur, maar bij vele aanmeldingen kan het zijn dat de training nog een uurtje eerder begint om 9.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is er maar beperkt plaats en daarom het verzoek om je van tevoren aan te melden voor vrijdag 27 november, via jtc@tiel72.nl.

Naast de Pietentraining is iedereen in Tiel en omstreken natuurlijk vrij om eens mee te komen trainen bij onze gezellige vereniging, want we staan altijd open voor nieuwe leden! Wil je een keer komen proeftrainen? Stuur dan een mail naar jtc@tiel72.nl.

Linsey Driessen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden