Jong talent laat zich zien tijdens Zinder Open Podium


Jong talent laat zich zien tijdens  Zinder Open Podium
Jong talent laat zich zien tijdens Zinder Open Podium (Foto: Jan Bert Vonk)

Jong talent laat zich zien tijdens Zinder Open Podium

Wat is er mooier dan jong talent te zien schitteren op een podium? Zinder Educatie grijpt elke kans aan om haar cursisten en talenten uit de omgeving te laten optreden. Zo ook afgelopen vrijdag 20 november tijdens het Open Podium.

Tiel - Met professioneel licht en geluid, een mooi decor en dertig personen in de zaal stonden negen acts te stralen op het toneel van de Zinder Zaal. Om ook de mensen die niet konden komen te laten zien wat de deelnemers in hun mars hebben is het Open Podium dit keer opgenomen. Binnenkort zijn de optredens – van dans en zang tot toneel en slapstick – te zien via het YouTube-kanaal van Zinder.

Winter Optredens

Intussen zijn de repetities voor de volgende optredens alweer in volle gang. In december vinden namelijk de speciale Winter Optredens plaats, waarin dans-, theater-, musical- en muziekleerlingen een optreden of concert geven. Ook deze evenementen worden professioneel opgenomen, zodat geïnteresseerden die hier niet bij kunnen zijn voor een klein bedrag via een online link kunnen meekijken. Houd www.zinder.nl/podium in de gaten voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden