Tips over energiezuinig wonen


<p>Tielse &nbsp;woningeigenaar Bram Kluen laat je zien hoe je geld kunt besparen door je woning energiezuinig te maken.</p>

Tielse  woningeigenaar Bram Kluen laat je zien hoe je geld kunt besparen door je woning energiezuinig te maken.

(Foto: )

Tips over energiezuinig wonen

Het online energiecafé voor woningeigenaren in Tiel werd op 23 november goed bezocht. Kon je er niet bij zijn? Meld je dan aan voor de online energiecafés van 14 december of 11 januari.

Tiel - Energieloket Tiel organiseert deze online uitzendingen over energiezuinig wonen. Het energiecafé staat bol van nuttige informatie en filmpjes. Energieadviseurs Dieter Kwint en George Pancras bespreken de mogelijkheden voor energie besparen en opwekken: welke maatregelen kun je nemen, zijn er subsidies, hoe pak je het aan? De bewoners krijgen ook uitleg over de inkoopacties zonnepanelen en isolatie die het energieloket aanbiedt. 

Hoe deed de familie Kluen uit Tiel het?

In een filmpje zagen we hoe Bram Kleun uit Tiel zijn woning energiezuinig heeft gemaakt. Bram Kluen: “Mijn bank ontzorgde mij bij het nemen van energiebesparende maatregelen. En dit leverde mij ook nog eens een mooie lagere hypotheekrente op!” Bram liet zijn muur en vloer isoleren en schafte zonnepanelen aan. Zijn energierekening is flink omlaag gegaan. En door de isolatiemaatregelen voelt zijn woning veel comfortabeler aan.

Energieadviseur Dieter Kwint gaf de woningeigenaren als tip mee: “Blijf niet zitten met je vragen en zoek meteen contact met Energieloket Tiel.”

Nieuwe kans: 14 december of 11 januari! 

Op 14 december en op 11 januari zijn er nóg twee online energiecafés speciaal voor woningeigenaren in Tiel. Meld je hiervoor aan op www.EnergieloketTiel.nl/Energiecafé.

Afspraak maken?

Wil je wel een lagere energierekening, maar kun je niet deelnemen aan het energiecafé? Neem contact op met het energieloket voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies.

Kijk op www.EnergieloketTiel.nl/contact voor de mogelijkheden die bij jou passen. .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden