Bibliotheek Rivierenland start met Afhaalbieb in Lienden

Bibliotheek Rivierenland start in de gemeente Buren met een Afhaalbieb. Vanwege de lockdown kan de vestiging in Lienden in januari nog niet open. Wel wordt met ingang van 20 januari in Lienden gestart met de afhaalservice. 

Regio - Bibliotheekleden kunnen via de website van de Bibliotheek een boekenpakket reserveren en op woensdagen van 14:00 – 16:00 uur aan de Blommeland 14 in Lienden afhalen. Voor mensen die tot de risicogroep behoren heeft Bibliotheek Rivierenland een gratis bezorgservice.

Het reserveren van een boekenpakket via de Afhaalbieb is eenvoudig. Via de website van de Bibliotheek kunnen leden hun wensen kenbaar maken en een tijdstip reserveren. Medewerkers van Bibliotheek Rivierenland stellen dan een verrassingstasje samen dat op het gereserveerde tijdstip opgehaald kan worden. Via de Afhaalbieb kunnen ook eerder geleende boeken teruggebracht worden en klaarstaande reserveringen worden opgehaald. Behalve de Afhaalbieb in Lienden, kunnen de inwoners van de gemeente Buren ook bij de afhaalservice op andere locaties van Bibliotheek Rivierenland terecht. De dichtstbijzijnde locaties bevinden zich in Culemborg, Geldermalsen en Tiel.

Tarieven

Inwoners van de gemeente Buren die al lid waren van Bibliotheek Rivierenland, betalen met ingang van januari een lager tarief. Kinderen tot 18 jaar zijn nu gratis lid en volwassenen betalen €48,- per jaar voor hun abonnement. Bibliotheek Rivierenland heeft ruim 275.000 boeken en 35.000 e-books, luisterboeken en online tijdschriften in de collectie.

Kortingsactie
Inwoners van de gemeente Buren die nog geen lid zijn van Bibliotheek Rivierenland kunnen nu gebruik maken van een kortingsactie. Zij krijgen drie maanden extra bij een jaarabonnement. Lid worden kan via de website www.bibliotheekrivierenland.nl, of door middel van een telefoontje naar de klantenservice, tel. 0344-639940, tijdens kantooruren.

Meer informatie

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice van Bibliotheek Rivierenland via telefoonnummer 0344 – 63 99 40 (op werkdagen tussen 9:30 en 17:00 uur), of per e-mail via klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden