Gerritse Hendriks en Sto Isoned: mooie samenwerking


Foto:

Gerritse Hendriks en Sto Isoned: mooie samenwerking

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Ook in het verduurzamen van gevels of wagenparken zijn er meerdere mogelijkheden. Combineer ze en er ontstaan mooie samenwerkingen.

Tiel - Als marktleider in gevelisolatie is Sto Isoned constant bezig met het reduceren van CO2 . Met uit eindelijk het doel om te werken naar een CO2 neutrale bedrijfsvoering. Ook het wagenpark wordt daarin meegenomen. Bij Ford Gerritse Hendriks vonden ze in de Transit Custom PHEV een passende bedrijfswagen. Met de Transit Custom Plug in Hybrid kan circa 56 km elektrisch gereden worden op een volle accu. Dit is voldoende voor de afstanden waarvoor de Transit Custom wordt ingezet bij Sto Isoned. Voor langere afstanden schakelt de veel bekroonde 1.0 EcoBoost motor bij en wordt door middel van regeneratief remmen de accu bijgeladen tijdens het rijden.

Als gevelspecialist bouwt Sto Isoned aan duurzamere manier van bouwen en renoveren. Samen met partners ontwikkelen zij innovatieve gevelisolatiesystemen. Daarbij ligt de focus op duurzame producten en productieprocessen. Dit alles met als doel bewust en verantwoord bouwen.

Bij Ford Gerritse Hendriks bieden ze eveneens tal van personen- en bedrijfsauto’s die spaarzamer omgaan met brandstof en minder uitstoot genereren. Zo zijn er diverse hybride modellen van mild hybrid tot full hybrid. En binnenkort staat ook de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E in de showroom. Ook een volledig elektrische Ford Transit maakt binnenkort zijn opwachting.

Robert van Kins (Gerritse Hendriks Tiel) en Ron Hermse (Sto Isoned)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden