Bewondering voor ouders


Locatieleider overhandigt de eerste attentie aan een ouder van Basisschool de Meent
Locatieleider overhandigt de eerste attentie aan een ouder van Basisschool de Meent (Foto: R. Gresnigt)

Bewondering voor ouders

Ommeren - De Basisscholen in de gemeente Buren zijn vanwege de lockdown nog steeds gesloten. Wel worden er door de scholen online lessen verzorgd en is er mogelijkheid tot noodopvang voor ouders met een cruciaal beroep.

Op Basisschool de Meent in Ommeren zien de leerkrachten dagelijks via Google Meet alle kinderen online voor een gesprekje, een instructie, een dictee of om te begeleiden bij het maken van de lessen. Toch is het anders dan fysiek aanwezig zijn in de klas, inspelen op lichaamstaal tijdens de verwerking is nu niet mogelijk en zowel de leerkrachten als de leerlingen missen dit ontzettend.

Gelukkig kunnen we als school op deze momenten rekenen op de hulp van ouders en daar hebben de leerkrachten van De Meent ontzettend veel bewondering voor. Om persoonlijk deze bewondering en waardering naar ouders te uiten is de locatieleider Miriam Derksen op woensdag 20 januari samen met één MR en één OC lid, met inachtneming van de corona maatregelen, op pad gegaan om een presentje aan alle ouders te overhandigen. Alle ouders waren blij verrast door de actie van de school!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden