PrinsHeerlijk steunt je sportclub

PrinsHeerlijk steunt je sportclub

In deze moeilijke tijd zoekt restaurant PrinsHeerlijk naar mooie samenwerkingen om ervoor te zorgen dat onze gemeenschap levendig blijft ook na covid. 

Geldermalsen - Iedere dag wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de deuren van het restaurant als het weer mag geopend kunnen worden. Het is belangrijk voor onze gemeenschap dat straks alle deuren van alle bestaande sociale, commerciële en sportgelegenheden weer geopend kunnen worden.

Restaurant PrinsHeerlijk gaat heel februari 2021 samenwerken met 7 sportclubs in de omgeving. De deelnemende sportclubs zijn:

Paardrijvereniging De Bergakkerruiters te Est

Korfbalvereniging CKV Animo te Geldermalsen

Voetbalvereniging M.V.V. ’58 te Meteren

Voetbalvereniging G.V.V. te Geldermalsen

Tennisclub GLTC te Geldermalsen

Hockeyclub H.C. Geldermalsen

Volleybalvereniging GO97 te Geldermalsen en Buren

Wat houdt de actie Samen Sterk van Restaurant PrinsHeerlijk in? Iedereen die een AfhaalBox van Restaurant PrinsHeerlijk besteld in februari 2021 mag een van de deelnemende sportclubs naar keuze kiezen en restaurant PrinsHeerlijk doneert 10% van het betaalde bedrag aan de verkozen sportclub.

Wat is een AfhaalBox van restaurant PrinsHeerlijk? Thuis heerlijk genieten van een driegangen diner voor 2 personen of meer. De AfhaalBoxen zitten bomvol met lekkere gerechtjes voor 2 personen voor €50,-. Iedere maand worden drie verschillende AfhaalBoxen aangeboden: De PrinsHeerlijkBox, De VegaBox en De ThemaBox. Hieronder de AfhaalBoxen die in de maand februari gekozen kunnen worden:

In de AfhaalBox zitten alle gerechtjes om samen te delen. Mocht men echt geen vis lusten kunnen wij bij de PrinsHeerlijkBox altijd de visgerechten vervangen door vleesgerechten.

De leden van de deelnemende sportclubs zullen op hun eigen manier de AfhaalBoxen promoten zodat er geld voor hun clubkas wordt opgehaald.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden