Foto:

Nationale Drink Wijn Dag

Ik ben Erwin van der Velden, eigenaar van Van der Velden Wijn & Gedistilleerd sinds 2001. Na jaren gevestigd te zijn in winkelcentrum Kwadrant, is sinds 1 juli 2020 de winkel verhuisd naar het nieuwe winkelcentrum Westlede. Een geweldige uitdaging die ik samen met de rest van het team met beide handen heb aangegrepen.

We hebben het interieur van de winkel aangepast naar een meer eigentijdse, industriële stijl. Ook is het winkeloppervlak vergroot én hebben we een heus proeflokaal ‘Lokaal 10’ aan de achterzijde van de winkel. Vanwege het Coronavirus hebben we hier nog geen gebruik van kunnen maken, maar we kijken ernaar uit om volop aan de slag te gaan met leuke en leerzame proeverijen.

Eén ding is echter niet veranderd: onze klanten kunnen nog steeds sparen voor FlipPas punten. We merken dat steeds meer klanten de FlipPas kennen en er actief gebruik van maken. Je kunt echter niet alleen punten sparen met de FlipPas, je kunt ze ook weer bij ons inleveren. Doe jezelf bijvoorbeeld een mooie fles wijn cadeau om van te genieten op de Nationale Drink Wijn Dag!

Op donderdag 18 februari is het Nationale Drink Wijn Dag. Deze dag is overgewaaid uit Amerika, maar in Nederland nog niet heel bekend. Dat is jammer, want zo’n mooi product verdient het om minimaal eens per jaar extra in het zonnetje te staan. Wij hopen daarom dat we deze dag ook in Nederland op de kaart kunnen zetten, om gezamenlijk even stilstaan bij het wonderlijke ambacht van wijn maken.

ruim assortiment


Ter ere van de Nationale Drink Wijn Dag hebben wij een leuke winactie opgezet voor onze FlipPas klanten! Laat ons via Facebook of Instagram weten hoe jouw “Drink Wijn Dag” eruitziet en maak kans op een doos met 6 mooie flessen wijn. Op Nationale Drink Wijn dag zelf kiezen wij drie gelukkige winnaars uit.

Natuurlijk is er bij ons nog veel meer te verkrijgen. Naast wijnen uit de gehele wereld hebben we in de winkel meer dan 100 soorten whisky, vele gins en andere gedistilleerde dranken, een groot, wisselend assortiment aan speciaalbieren, heerlijke likeuren en diverse streekproducten. Denk bij deze laatste categorie aan gedistilleerde dranken van Stokerij Lubberhuizen uit Varik, speciaalbier van de Tielse Brouwerij Bruusk en wijnen van het Betuws Wijndomein uit Erichem.

Wij zijn een groot voorstander van lokale producten en diensten. Daarom waren we meteen enthousiast over het lokale loyaliteitssysteem van de FlipPas. Nu iedereen steeds meer online winkelt, proberen we onze klanten wat extra's te bieden in de winkel. Dit doen we door advies te geven over diverse dranken of wijn-spijs combinaties, een fijne winkelervaring te creëren én klanten te laten sparen voor FlipPunten.

De FlipPas uitgelicht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden