Opbrengst collecte stichting het Gehandicapte Kind in Tiel

Tiel - Van 9 tot en met 14 november 2020 hebben een aantal van de vrijwilligers in Tiel met inachtnemeing van alle coronamaatregelen gecollecteerd voor stichting het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK).

In Tiel is hierdoor bijna 400 euro opgehaald, landelijk zelfs een recordbedrag van 922.830 euro.

Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet en natuurlijk ook alle gulle gevers BEDANKT!! Juist in deze tijden is steun voor het Gehandicapte Kind heel belangrijk want nog meer dan anders verkeren zij nu in een isolement.

Met dit geld steunt het Gehandicapte Kind projecten op het gebied van samen spelen, sporten en leren. Bijvoorbeeld door speeltuinen toegankelijk te maken, sporten als RaceRunning en Framevoetbal te introduceren en Samen naar School klassen op te richten binnen de basisschool in de buurt. Zo zorgt de stichting ervoor dat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten en leren kennen.

Wilt u in 2021 ook collecteren in Tiel of omgeving? neem dan contact op met Conny de Laet 0643533271 / zennetje@upcmail.nl

Heeft u geen collectant aan de deur gehad maar wilt u een bijdrage doen?SMS dan VRIENDJES naar 4333 en geef eenmalig 3 euro of geef via www.gehandicaptekind.nl

Namens het Gehandicapte Kind bedankt alvast.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden