Foto:

Boon’s Markt de beste van Nederland

Regio - De jongste supermarktketen van Nederland is uitgeroepen tot de beste van Nederland! Dit naar het oordeel van klanten en door onafhankelijk onderzoekbureau GfK vastgesteld. Tweemaal per jaar houdt het GfK dit uitgebreide onderzoek onder klanten van verschillende supermarkten, in de zomer (het Zomerrapport) en aan het einde van het jaar (het Kerstrapport). De supermarkten worden op verschillende onderdelen beoordeeld. Klanten vinden Boon’s Markt de beste supermarkt op het gebied van:

Aanbiedingen

Versafdelingen

Breedte assortiment

Winkelgemak

Winkeluitstraling

Boon’s Markt deed voor de derde keer mee aan het onderzoek en klom in die periode met stip in de top 10. Voor de Kerst werd commercieel directeur Willem Boon uitgenodigd door de directeur van GfK, Joop Holla, voor een belangrijke bijeenkomst in de Boon’s Markt in Barendrecht. Daar ontving Willem de trofee en mag Boon’s Markt zich een half jaar de beste supermarkt van Nederland noemen.

Vermeldenswaardig is dat nog nooit een zo hoge waardering is gegeven. Gemiddeld kwam Boon’s Markt uit op een rapportcijfer van 8,02.

In deze bijzondere tijd waarin steeds weer maatregelen worden getroffen om de pandemie te bedwingen, hoorden wij dat wij deze prijs gewonnen hadden. Er werden net weer strengere maatregelen afgekondigd (vlak voor Kerst) waardoor we niet uitbundig feest konden vieren. Nog steeds moeten we ingetogen zijn, maar Boon’s Markt wil haar klanten bedanken voor de positieve beoordeling. Daarom wordt er vier weken lang een flyer met de folder verspreid met een traktatie voor de klanten. En…. de beste aanbiedingen hadden we al.

Boon’s Markt blijft haar uiterste best doen om de beste te blijven!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden