ROC Rivor: online Open Dag


<p>Studeren bij ROC Rivor</p>

Studeren bij ROC Rivor

(Foto: ROC Rivor )

ROC Rivor: online Open Dag

Voor de tweede keer organiseert ROC Rivor een online Open Dag. Op donderdag 11 maart, van 16.00 – 20.00 uur, ben je online welkom voor meer informatie over het brede aanbod mbo-opleidingen.

Regio - In de digitale omgeving van de Open Dag is alles aanwezig om vmbo-leerlingen, maar bijvoorbeeld ook zij-instromers, te helpen met een passende studiekeuze. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met ROC Rivor én er is ruimte om al je vragen te stellen.

De online Open Dag biedt een compleet programma voor een goede oriëntatie: een uitgebreid webinar-aanbod over de opleidingen, het stellen van vragen aan docenten of studenten, een 360 graden tour van onze locaties en diverse video’s. Voor de twijfelaars is er een online studiekeuzetest en staat er online een adviseur voor je klaar. Heb jij je opleidingskeuze al gemaakt? Inschrijven voor een opleiding kan direct via de website.

Webinar aanbod
Geïnteresseerden kunnen tijdens de online Open Dag verschillende cluster webinars volgen over de mbo-opleidingen in de richtingen: Bouw, Smart Building (nieuw!), Schilderen, Elektro- en Installatietechniek, Metaal en Mechatronica, Autotechniek, Zorg en Welzijn, MBO2 Dienstverlening, ICT-opleidingen, Mediavormgeving, Leisure en Hospitality, Administratie en Officemanagement, Commercieel, Retail, Transport en Logistiek, Entreeopleidingen en VAVO. Ook kunnen bezoekers zich online laten informeren over leerwerkplekken, stages en studiebegeleiding.

Nieuw: Leven Lang Ontwikkelen
Nieuw tijdens deze online Open Dag is het webinar Leven Lang Ontwikkelen met meer informatie over bijvoorbeeld om- en bijscholing. Daarnaast kun je hier ook terecht voor vragen over Inburgering en (taal)cursussen.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan vooraf aan voor de online Open Dag via rocrivor.nl/opendag. De online Open Dag vindt plaats op 11 maart tussen 16.00 en 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden