Logo zakengidstiel.nl


Foto:

Rick Mulder blijft nog seizoen bij TEC

TEC kan ook volgend seizoen rekenen op Rick Mulder. Mulder heeft bijgetekend en zijn contract bij TEC verlengd.

Tiel - Rick Mulder is blij met zijn verlenging bij TEC: “Ik ben blij dat de club veel vertrouwen in mij heeft. Ik heb ook veel vertrouwen in de club en de ambities van de club en staf om zo snel mogelijk op het hoogste niveau mee te draaien, passen bij mij. Ondanks dat we het afgelopen seizoen nog niet hebben kunnen spelen, hebben we wel verder kunnen bouwen aan dit team en zijn we sterker geworden. Het is jammer dat we nu niet kunnen voetballen en ik hoop dat we dat zo snel mogelijk weer kunnen doen. Daar kijk ik echt naar uit.”

Ook TEC is blij met het aanblijven van Rick Mulder: “We zijn erg blij dat Rick heeft bijgetekend. Er is volop vertrouwen in Rick en hij draagt ook bij aan de goede sfeer binnen het team. We hebben Rick het afgelopen seizoen leren kennen als een gedreven professional met veel ambitie, die zeer betrokken is bij onze club. Samen met Rick, het team en staf bouwen gericht door aan de toekomst en hopen we dit team snel weer in actie te kunnen zien.”

Rick Mulder

Rick Mulder speelde het afgelopen seizoen alle vier de wedstrijden in de competitie, voordat de competitie stilgelegd werd in verband met corona. De 24-jarige middenvelder speelde eerder voor Royal Cappellen, Jong FC Utrecht, RKC Waalwijk en Dongen.

Meer berichten