Struinen kan weer in maart


Foto:

Struinen kan weer in maart

Beste wandelaar,

Het wandelen wordt door steeds meer mensen gedaan, vooral omdat er veel thuis gewerkt wordt. Maar de wat langere wandelingen zoals ik die elke maand doe in de uiterwaarden geven meer bevrediging dan de kortere om het huis. 

Woensdag 10 maart a.s. om 11.00 uur ga ik weer van start na een maandje door hoogwater te hebben overgeslagen. Overigens heb ik in de uiterwaarden langs de Rijn bij Huissen prachtig geschaatst. 

Zin om mee te wandelen? We gaan 3 à 4 uur lopen in de Dreumelsewaard tussen Wamel en Dreumel. Startpunt is zoals altijd het HCR Het Veerhuis in Wamel aan de Veerweg. Daar vertrek ik om 11.00 uur. KOm je uit Tiel dan kun je de veerpont nemen om 10.40 uur vanaf de Waalkade in Tiel.

Graag van tevoren opgave via de mail of telefoon. Ik loop in alle omstandigheden (en niet als er gezwommen moet worden dus).   

Zorg voor stevig schoeisel, liefst waterdicht. We lopen over niet gebaande wegen, stranden, mul zand en soms een dijk. Een eigen lunch is prettig, een zitmatje of iets dergelijks is ook handig. 

Loop je (weer) mee? Gun jezelf deze wandeling!

vr gr Ton Lammers

06-40585920

www.prohapto.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden