Besturen met visie en plezier


Foto:

Besturen met visie en plezier

De Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe, kortweg SWAN, organiseert diensten en activiteiten in alle dorpen van Neder-Betuwe.

Neder-Betuwe - Wekelijks ondersteunen 250 vrijwilligers 800 inwoners met maaltijdbezorging, beweegactiviteiten, gezelligheid en vervoer voor ouderen en mensen met een beperking. Het bestuur is in 2020 deels vernieuwd en er is een beweging in gang gezet om de diensten en activiteiten in de komende jaren nog beter onder de aandacht te brengen. Een goed bestuur kan echter niet zonder penningmeester. Daarom is de SWAN op zoek naar een vrijwilliger die deze functie op zich wil nemen.

De nieuwe penningmeester houdt zich bezig met het financieel beleid op hoofdlijnen en werkt samen met de vrijwilliger die de financiële administratie verwerkt. Je zorgt voor de begroting, jaarrekening, het accountantscontact en dat de SWAN financieel fit is en blijft. De tijdsinvestering is ongeveer 8 uur per maand die je zelf flexibel in kunt delen. In contact met je medebestuurders zorg je voor een gezellige sfeer van actief en resultaatgericht overleg. Interesse? Neem dan contact op telefoonnummer 06 19544160 of mail naar voorzitter@swanwelzijn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden