Webinar - Subsidie en financiering voor ondernemers

Webinar - Subsidie en financiering voor ondernemers

Wilt u als ondernemer investeren in duurzame maatregelen voor energiebesparing of het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen? Laat u dan in één uur informeren tijdens het GRATIS webinar “Subsidie en financiering voor ondernemers” op maandag 22 maart aanstaande. 

Buren - Het webinar wordt verzorgd door de ondernemers en bewoners coöperatie eCoBuren.

Diverse fiscale- en subsidieregelingen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), ISDE, SDE, MIA en VAMIL komen aan bod. Daarnaast gaan we in gesprek met een financieel adviseur van Rabobank West-Betuwe, over de mogelijkheden voor financiering van duurzame maatregelen voor uw bedrijf. Via de live chatbox kunt u meepraten en uw vragen stellen aan de adviseurs in de studio.

Pilot energiescan

Afsluitend aan de uitzending worden ondernemers uit de gemeente Buren de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan een pilot energiescan voor kleinverbruikers. Hiermee krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf en bespaart u direct op uw jaarlijkse energielasten. Door een bijdrage van de gemeente Buren is de energiescan tijdelijk slechts voor de helft van de prijs. Wees er dus snel bij!

Over eCoBuren

Coöperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren. Met elkaar delen we kennis en ervaring en trekken samen op in het realiseren van projecten voor de productie, opslag en toepassing van duurzame energie.

Aanmelding vooraf is vereist

Wilt u deelnemen aan het webinar “Subsidie en financiering voor ondernemers”? Meld u dan aan via de website van eCoBuren – www.ecoburen.nl

Beeldmateriaal: https://www.ecoburen.nl/site/informatieavond-subsidie-financiering-ondernemers/$FILE/webinar-subsidie-financiering.jpg

Webpagina: https://www.ecoburen.nl/site/informatieavond-subsidie-financiering-ondernemers

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden