Foto:

Body Balanz Tiel voor een strakke zomer

Last van coronakilo’s of wil je gewoon weer lekker in je vel komen te zitten? Barbara Germans van Body Balanz Tiel weet daar professioneel raad mee. 

Tiel - Ze geeft deskundig advies en heeft in haar studio een aantal geavanceerde afslankapparaten staan. Deze kunnen ook ingezet worden voor o.a. figuurcorrectie, huidverbetering, ontgiften en stressvermindering.

Ruim een jaar geleden verbouwde Barbara haar zaak. Na haar jarenlange ervaring in de afslankbranche werd het tijd voor vernieuwing en uitbreiding met als doel behalve afslanken ook een gezond en fit lichaam te kunnen creëren. Hiervoor biedt ze inmiddels een breed scala behandelingen aan.

De nieuwste aanwinst is cupping: ”Het lichaam wordt hiermee op een natuurlijke manier vorm gegeven. Dit alles zonder pijn en gezondheidsrisico’s. Vacuümmassage is een ideale methode om de doorbloeding en doorstroming van de huid te verbeteren en toxines in probleemgebieden te elimineren. Als gevolg daarvan kunnen we overtollig vet veilig en effectief verminderen - overmatig abdominaal vet verminderen, benen vorm geven, huid verstevigen en cellulitis verminderen.”

Barbara: ”Wij helpen u met een persoonlijke aanpak aan een mooi resultaat. Wie nu aan het werk gaat, kan straks zorgeloos en met een mooi figuur de zomer in”.

Wil je kennismaken met Body Balanz? Dan kan je een afspraak maken voor een vrijblijvende intakeBody Balanz Tiel, Tolhuisstraat 39, Tiel. Telefoon 06-15391200 of www.bodybalanztiel.nl.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden