Help actief in Tiel promoten bij organisaties

Help actief in Tiel promoten bij organisaties

Tiel - Ben jij sociaal betrokken en wil jij graag anderen helpen? Heb je een vlotte babbel en weet jij hoe je iets aan de man moet brengen?

Misschien is de job als Vrijwilliger Promotie van Actief in Tiel iets voor jou!

Stichting Actief in Tiel (www.actiefintiel.nl) is een soort Marktplaats voor vraag en aanbod van hulp. Of het nu gaat om het zoeken van vrijwilligers voor een dierenambulance of sportvereniging, of iemand die de hond uitlaat. Of iemand die graag anderen wil helpen om boodschappen te doen of af en toe een wandeling wil maken. Het platform Actief in Tiel brengt inwoners met elkaar en met organisaties uit Tiel samen.

Of het nu gaat om een organisatie die met vrijwilligers werkt of inwoners met een mooi initiatief. Jij weet als geen ander hoe je een verhaal moet overbrengen. Door jouw overtuiging zorg je ervoor dat meer organisaties gebruik maken van Actief in Tiel. Je trekt hierin samen op met het bestuur.

Wat krijg je er voor terug?

Je wordt er blij van. Dankzij jouw inzet weten inwoners uit Tiel elkaar te vinden voor hulp.

Nieuwe vaardigheden. Je leert nog beter organisaties in kaart te brengen en jouw verhaal over te brengen. We gaan uit van jouw talent(en)! Waar ben je goed in en wat vind je leuk om te doen.

Uitbreiding netwerk. Je leert nieuwe mensen en organisaties kennen.

Leuk voor op jouw CV. Je kunt jouw maatschappelijk betrokkenheid laten zien op jouw CV.

Vragen en informatie

Voor meer informatie, mail naar info@actiefintiel.nl of bel naar Inge Joustra van Actief in Tiel 06- 54 35 63 35.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden