<p>&#39;&#39;We hebben Massimo de afgelopen jaren leren kennen als een talentvolle speler, waarop we altijd konden vertrouwen.&#39;&#39;</p>

''We hebben Massimo de afgelopen jaren leren kennen als een talentvolle speler, waarop we altijd konden vertrouwen.''

(Foto: )

Massimo Fonseca en Oktay Oztürk verlaten per direct TEC uit Tiel

Massimo Fonseca en Oktay Oztürk verlaten per direct TEC uit Tiel.

Tiel - Massimo Fonseca heeft aangeven de club per direct te willen verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe mooie uitdaging. Fonseca verlaat de club in goed overleg. Oktay Oztürk vertrekt na één seizoen bij TEC. De samenwerking tussen de 31-jarige middenvelder en TEC wordt per direct in goed overleg beëindigd.
TEC bedankt zowel Oktay Oztürk als Massimo Fonseca voor hun inzet en wenst heb veel succes: ”Wij kijken terug op een goede samenwerking met Oktay. Oktay is een ervaren speler en een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. We hebben het afgelopen seizoen dan ook op zijn inzet, betrokkenheid en professionaliteit kunnen vertrouwen. Daarvoor willen we Oktay hartelijk bedanken. We wensen hem veel succes en al het goeds voor de toekomst. Dat geldt natuurlijk ook voor Massimo. We hebben Massimo de afgelopen jaren leren kennen als een talentvolle speler, waarop we altijd konden vertrouwen. Daarnaast is Massimo ook gewoon een ontzettende aardige jongen, die keer op keer een enorme inzet en betrokkenheid heeft laten zien. We willen Massimo dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid bij onze club en zijn professionaliteit. We steunen de bewegingen van Massimo op maatschappelijk gebied. We wensen Massimo dan ook veel succes met zijn verdere loopbaan binnen én buiten het voetbal.”

Massimo Fonseca

Massimo Fonseca sloot aan het begin van het seizoen weer aan bij de selectie van TEC en was daarmee na een korte afwezigheid weer terug op het oude nest. In de vier wedstrijden die TEC het afgelopen seizoen speelde, kwam Fonseca één keer in actie. Fonseca speelde eerder voor het Poolse Zaglebie Lubin II, daarvoor droeg hij onder andere de shirts van NEC en De Graafschap en liep stage bij FC Porto.


Oktay Oztürk

Oktay Oztürk kwam vorig jaar over van DVS ‘33 naar TEC en tekende een eenjarig contract bij TEC. Mede door coronapandemie, waardoor TEC maar vier competitiewedstrijden heeft gespeeld, speelde Oztürk slechts twee officiële duels in het oranje shirt van TEC. Oztürk heeft ervaring in het voetballen in de hoogste amateurdivisies. Zo speelde hij eerder al bij IJsselmeervogels (2015-2018), FC Lienden (2011-2013) en JVC Cuijk (2013-2015). In 2018 maakte Oztürk de overstap van IJsselmeervogels naar DVS ‘33, waar hij twee seizoenen speelde voordat hij naar TEC vertrok.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden