Veertiende Boon’s Markt opent deuren in Buren!


Foto:

Veertiende Boon’s Markt opent deuren in Buren!

Buren - Woensdag 24 maart 8.30 uur opende de tweede Boon’s Markt in de omgeving en de veertiende Boon’s Markt in Nederland. Dat is goed nieuws voor Buren en omgeving, maar ook Boon’s Markt Eck en Wiel doet mee met het openingsfeest.
Wij zijn supertrots! Het kleine winkeltje in de Dorpsstraat was al een aardige supermarkt geworden toen we naar de Graafschapsstraat verhuisden, maar de winkel is bijna 2x zo groot geworden. Je weet niet wat je ziet! Je komt binnen in de verswereld waar het water je in de mond loopt.
We hebben een ambachtelijke slagerij gekregen, waar de vakslager Niek het vlees verwerkt. De slager verwerkt ook verse gegrilde producten, die u warm of koud mee kunt nemen.
In de winkel worden verse pizza’s gemaakt, die u even thuis in de oven doet en u heeft een snelle en makkelijke maaltijd.
In eigen keuken worden verse maaltijden gemaakt, die alleen warm hoeft te maken om een snelle, gemakkelijk, voedzame en lekkere maaltijd op tafel te zetten.
Op de brood en banketafdeling kunt u voortaan los gebak kopen. Met z’n tweeën en één gast op bezoek? Bestel drie gebakjes! Het kan wèl!
Aan het einde kunt u bij de bediende kassa’s afrekenen of bij de zelfscan kassa’s. Als u een paar boodschapjes heeft, hoeft u niet in de rij te staan en is het zo gepiept!
Tot slot krijgt Buren waar veel om gevraagd is; Een eigen slijterij! Hier kunt u terecht voor de meeste borreltjes.
De veertiende Boon’s Markt gaat open in Buren. Eerder is de Boon’s Markt beoordeeld door de klanten met ‘de beste supermarkt van Nederland’ door onafhankelijk onderzoekbureau GFK. Met ons team gaan we de beste supermarkt van Buren en omgeving worden, net als in Eck en Wiel………..

Namens het Boon’s Markt team in BurenRemco Roelofsen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden