Foto:

Blije winnaars Zonnepanelenactie Energieloket Tiel

TIEL - Arthur en Vera van der Leest zijn vijf jaar geleden in de wijk Passewaaij komen wonen: “Zonnepanelen hadden we nog niet. En die moesten er natuurlijk wél komen. 

Daarom was ik zeer geïnteresseerd in het de collectieve inkoopactie van Energieloket Tiel. Ik vond het handig dat het energieloket het uitzoekwerk al gedaan had. Wij hebben ons aangemeld en kregen een keurige offerte met bijbehorend advies. Daarna kregen we het telefoontje: wij waren de gelukkigen die een set zonnepanelen gewonnen hadden. Geweldig!”

De familie van der Leest is altijd wel bezig met het energiezuinig maken van hun woning. Zo deden ze ook mee met de voucheractie vorig jaar. “Van de voucher hebben we een aantal kleine dingen aangeschaft zoals ledlampen, tochtstrips, een stekkerdoos en radiatorfolie. Allemaal stuk voor stuk kleine en handige dingen om je energierekening naar beneden te krijgen.”

Denk je ook aan zonnepanelen? Je kunt nog mee profiteren!
Energieloket Tiel biedt nog steeds een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen aan. Kijk voor meer informatie hierover op www.energieloketiel.nl/zon. Maar ook voor alle andere vragen over energiebesparing in je woning kun je terecht bij het energieloket.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden