Foto:

Hans Ensing voorzitter Raad van Toezicht

Ziekenhuis Rivierenland verwelkomt een nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. Hans Ensing start op 1 april 2021 en neemt de voorzittershamer over van Ronald Migo. Hans heeft ruim 30 jaar ervaring in de ziekenhuiswereld. Tot 1 oktober 2020 was Hans voorzitter van de Raad van Bestuur van Bravis ziekenhuis.

Tiel - Hans: “Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol als voorzitter van de raad van toezicht van ziekenhuis Rivierenland. Het ziekenhuis heeft een goede en vertrouwde positie in haar regio. Samenwerking met collega ziekenhuizen en alle andere partners in de regio is hierbij belangrijk . Vanuit mijn ervaringen en samen met mijn collega’s van de raad van toezicht wil ik hieraan graag een bijdrage leveren.”

Pink van Veen (vice voorzitter Raad van Toezicht ) en Marc Hendriks (voorzitter Raad van Bestuur): “Mede namens onze collega’s in de Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur heten wij Hans van harte welkom, we zijn blij met zijn komst. Hans neemt veel kennis en ervaring in de zorg mee en beschikt over een groot netwerk. Hij weet welke vraagstukken er op dit moment spelen in de ziekenhuiszorg en de zorg in algemene zin. Dat is voor ons waardevol, zeker gezien de snelheid waarmee de ontwikkelingen in de zorg op ons afkomen.” De Raad van Toezicht van ziekenhuis Rivierenland bestaat in totaal uit vijf leden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden