Foto:

Welkom Passanten in de Jachthaven TWV de Waal in Tiel.

Tiel - In de jachthaven, van de Tielse Watersport Vereniging de Waal, is het bijzonder goed toeven. Gelegen aan de Waal, precies Centraal tussen Nijmegen en Zaltbommel, ligt deze pleisterplaats van alle gemakken voorzien. 

Voor pleziervaart zijn er ruime ligplaatsen, altijd aan vingersteigers of een langs-steiger. En voldoende ruimte om te manoeuvreren. En dat voor een voordelige all-in ligprijs. Inclusief walstroom, drinkwater, gebruik van sanitair voor € 1,50 per strekkende meter. Supermarkten zijn op loopafstand te bereiken. 

De haven ligt 200 meter van de gezellige binnenstad van Tiel. Er zijn meer dan voldoende horecagelegenheden om een drankje op een terras te drinken of voor een gezellig etentje. In de historische binnenstad zijn gezellige winkelstraten met een grote variatie van detailhandel. En als je dan in Tiel bent, moet je natuurlijk ook even het Flipje- museum bezoeken. Ook zijn er verschillende stadswandelingen vanuit het museum uitgezet. 

Verder is de haven ook een gelegen in het centrum van de prachtige Betuwe, een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen of interessante fietstochten, dus ook voor een langere verblijfsduur is dit een prima verblijfplaats. Dus of je nu van Zuidwest naar Noordoost Nederland vaart, van Noordwest naar Zuidoost, of gewoon van Oost naar West of juist andersom; voor één of enkele overnachtingen is er altijd een ligplaats beschikbaar. 

In het weekend kan je gebruik maken van het voordelige dranklokaal met heerlijk buiten terras in het (pas vernieuwde) clubhuis, wat door vrijwilligers van de vereniging zelf gerund wordt. Ook zijn er nog enkele plekken beschikbaar voor vaste ligplaatsen. Dan kan je als lid van deze kleine maar gezellige vereniging het hele jaar door gebruikmaken van alle prima faciliteiten. En genieten van activiteiten, diensten en gezelligheid, die vanuit de vereniging geboden worden. Wij zien u graag tegemoet. Meer informatie www.TWVdeWaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden