<p>De leerlingen Anouk Bos, Christel ter Haar, Harmen Ament, Anick Ganzeman en Willemijn van Kats kregen de getuigschriften uitgereikt. &nbsp;</p>

De leerlingen Anouk Bos, Christel ter Haar, Harmen Ament, Anick Ganzeman en Willemijn van Kats kregen de getuigschriften uitgereikt.  

U-Talent Academy getuigschriften uitgereikt

Regio - Afgelopen donderdagavond, 8 april, was de jaarlijkse uitreiking van de U-Talent Academy getuigschriften en cijferlijsten voor V6-leerlingen. Dit gebeurde helaas, door coronamaatregelen, in een wat soberdere setting dan anders. De leerlingen - op de foto van links naar rechts, Anouk Bos, Christel ter Haar, Harmen Ament, Anick Ganzeman en Willemijn van Kats - kregen de getuigschriften deze keer op het KWC zelf uitgereikt waarbij een live verbinding was met andere scholen, de Universiteit Utrecht, ouders, docenten en andere belangstellenden. Wij zijn trots op de prestatie die deze leerlingen hebben geleverd de afgelopen jaren. U-Talent is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Utrecht en verschillende scholen in de omgeving om verdieping en verbreding te bieden aan leerlingen en docenten. De U-Talent Academy mag worden bezocht door 5 à 6 leerlingen van onze school met veel interesse in de natuurprofielvakken en zij volgen dan een extra onderwijsprogramma aan de universiteit. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden