<p>&#39;&#39;Ook muziekvereniging KTSM is nu aangesloten bij het FlipPas Clubsparen. &#39;&#39;Dat klinkt toch als muziek in je oren.&#39;&#39;</p>

''Ook muziekvereniging KTSM is nu aangesloten bij het FlipPas Clubsparen. ''Dat klinkt toch als muziek in je oren.''

(Foto: )

Leuke samenwerking KTSM en FlipPas Clubsparen

Sinds kort kunnen FlipPas spaarders gaan sparen voor een club via het zogenaamde FlipPas Clubsparen. Spaarders doneren via het clubsparen de helft van hun punten aan de club die zij een warm hart toedragen en bieden daarmee een financiële ondersteuning. 

Tiel - Vanaf nu is muziekvereniging KTSM ook aangesloten, dat klinkt toch als muziek in je oren.

De koninklijke vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (KTSM) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een Slagwerkgroep, Harmonieorkest, Leerlingenorkest, Opstaporkest, Marchingband en Dweilorkest ‘De Eigenheimers’. KTSM is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten. KTSM verzorgt al ruim 125 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en wijde omgeving. Het is een bruisende muziekvereniging met een rijke historie. Voorzitter van de vereniging, Kelvin Huiberts, geeft op deze manier zijn leden de mogelijkheid de vereniging te ondersteunen, maar tegelijkertijd het winkelen in Tiel te stimuleren. “We creëren hiermee een mooie loyale situatie en we laten zien dat onze vereniging Tiel een wam hart toedraagt”, aldus Kelvin.

De FlipPas stimuleert het winkelen in Tiel, koop lokaal en wordt beloond met FlipPas punten die weer in te leveren zijn voor korting. Door aan te sluiten bij FlipPas Clubsparen worden naast de deelnemende clubs, ook de Tielse ondernemers gesteund. Het kiezen van een spaardoel gebeurt binnen het FlipPas account. Kijk voor meer informatie op


-------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rose van den Berg, Marketing en communicatie FlipPas, tel. 06-25124649, email rvandenberg@hartvantiel.nl.


Eigen foto: Kelvin Huiberts, voorzitter KTSM en Margriet van Heesch, voorzitter Ondernemersvereniging Hart van Tiel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden