Foto:

Tielse volleybalvereniging slaan handen ineen!

Tiel - Veranderingen in beweeggedrag tijdens de coronacrisis hebben grote impact op gezondheid en kwaliteit van leven. Vanwege de coronamaatregelen zijn alle binnen accommodaties nog gesloten, waaronder de zalen waar de Tielse volleybalclub Tivoc volleybalt. 

Echter stonden de leden te trappelen om weet te beginnen en konden zij niet wachten om met elkaar te kunnen ballen. Leden van de Tielse volleybalclub Jaïr Latumahina en Elzemieke van Empel hoorden dit in de wandelgangen en wilden niet meer afwachten. Met vereniging Astylos en Oer Sportief gingen zij het gesprek aan. Beide verenigingen reageerden zo enthousiast, dat Tivoc meteen de volgende week mocht beginnen met de buiten trainingen. Het bestuur regelde beachvolleybalnetten en ballen. De trainers en teams waren zo enthousiast, dat zij met veertien teams aan de slag gaan op het sportpark van Astylos en Oer Sportief!

“Meteen vanaf het begin werden we warm ontvangen. Het is super dat Tielse verenigingen elkaar steunen en willen samenwerken. Deze week was het plezier bij de sporters weer van de gezichten af te lezen. Wat hebben we dit gemist!” aldus lid Elzemieke van Empel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden