Concert Koningsdag voor ziekenhuis

Op dinsdagavond 27 april ’21 koningsdag zal er vanuit de St Lambertuskerk in het Oranjestad Buren een livestream concert worden uitgezonden.
Een bijzondere kerk met een bijzonder verhaal als het gaat om Willem van Oranje en Anna van Buren.

Buren - Dit gratis concert is te volgen via het YouTube kanaal van Hugo van der Meij en begint om 20:00 uur
Aan dit concert werken mee:
Hugo van der Meij: Orgel en Piano.
Pascal van der Velde: Trompet.

Het programma zal bestaan uit: Vaderlandse liederen, geestelijke liederen en klassieke bekende werken. Een mooie afsluiting dus van deze Koningsdag.

Normaal betaald u toegang voor deze avond, maar dat hoeft niet deze avond.
De musici spelen voor een goed doel om zo geld in te zamelen voor de stichting: vrienden van Ziekenhuis Rivierenland te Tiel.

Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland
De Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland zamelt geld in voor projecten die het verblijf in het ziekenhuis aangenamer maken en die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden. De afgelopen jaren hebben we dankzij de hulp van donateurs een groot aantal van deze extra voorzieningen mogelijk kunnen maken. Geld blijft nodig, zowel voor de instandhouding als de uitbreiding van alle mooie dingen die bijdragen aan een prettiger verblijf in het ziekenhuis.

U kunt ons helpen door één van onze projecten te steunen. Daar is veel geld voor nodig en elk bedrag is welkom. U bepaalt zelf aan welk project u uw bijdrage wil schenken. Bij voorbaat dank.
Als u kijkt op: vriendenvanzrt.nl kunt u de doelen zien wat zij doen.

Tijdens het concert kunt u doormiddel van een rekeningnummer en tikkie een bedrag overmaken wat geheel ten goede komt aan deze stichting.
We hopen dat vele mensen deze avond toch verbonden zijn met ons in plaats van de aanwezigheid in de kerk.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden