Nieuw boek van Nicole Bruininga

Mijn ikjes en ik Het nieuwe boek van Nicole Bruininga uit Maurik is verschenen Op vrijdag 16 april is het nieuwe boek ‘Mijn ikjes en ik’ van Nicole Bruininga verschenen. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Maurik - Het allereerste “Ikje” is op vakantie in Frankrijk in 2015 ontstaan. Nicole C. Bruininga neemt je mee op een levensreis door actuele, herkenbare en ontroerende verhalen over vergeten herinneringen en bijzondere ontmoetingen, afgewisseld met gevoelige gedichten en heerlijke humor. Een fijn boek met korte verhalen over de kleine dingen in het leven om tijdens een welverdiend momentje van rust er eventjes in te verdwijnen want...

“Als we het kleine niet meer zien, vergeten we waar het daadwerkelijk om gaat…”

Over de auteur Nicole C. Bruininga, kind van Indische ouders, geboren in Nederland in 1964. Getogen hoofdzakelijk in Nederland maar ook een beetje op Aruba. Zij is getrouwd, heeft twee dochters en woont in de Betuwe. Ze heeft oog voor juist de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken. Haar moeder heeft Alzheimer-vasculaire dementie en is inmiddels opgenomen in een verzorgingshuis. Over de dementie van haar moeder en wat zoiets doet met het gezin, is Nicole inmiddels een boek aan het schrijven. Ze kijkt met een nuchtere blik de wereld in, waar zij de inspiratie voor haar verhalen uithaalt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden